MPFM 15 NOIEMBRIE. Mama Elenei isi sfatuieste fata sa faca ce-i dicteaza constiinta

Momente incarcate de emotie in timpul galei saptamanale MPFM desfasurate sambata, 15 noiembrie.

In platoul emisiunii a fost invitata doamna Veta, mama Elenei, una dintre cele mai comentate competitoare ale acestei editii.

Dragastoasa si plina ce afectiune fata de fiica ei, doamna Veta a avut insa puterea sa o si critice pentru anumite gesturi care, din fata televizorului, i s-au parut mai putin exemplare.

Mama Elenei a tinut sa vorbeasca si despre relatia fetei sale cu Lucian, discursul ei provocand clipe emotionante in randurile tuturor celor prezenti in studioul show-ului matrimonial.

“Am vazut niste tensiuni intre ea si Lucian. Stiu ca ii place un barbat care sa o sustina din toate punctele de vedere. Au fost sentimente si presupun ca inca mai sunt. Am avut de la inceput o parere buna despre Lucian. Se potrivesc foarte bine fizic, dar psihic nu prea. Elena nu a fost la inceput altfel si s-a schimbat. Asa este ea. m-a durut foarte mult ca mi-am vazut fata plangand. O sfatuiesc sa faca ce ii dicteaza constiinta. Le-as intreba pe mamele care au fost daca ai lor copii sunt perfectiunile intruchipate. Nu pot sa spun daca se vor impaca sau nu. Daca ea considera ca poate sa mai lupte, sa lupte, daca nu, cu capul sus, ca iasa atunci cand ii vine randul”, a declarat doamne Veta pentru “Mireasa pentru fiul meu”.

“Noi suntem de acord cu tine orice decizie vei lua. Nu trebuie sa clachezi. Nu ai de ce! Capul sus si lupta cat poti. Daca nu merge cu Lucian, nu e un capat de tara. Mama lui Lucian nu are cum sa nu-l apere. Numai o mama stie ce are in suflet. Nu-mi place cum te-ai comportat. Sa stea toata casa dupa tine ca nu voiai sa mergi la fotbal. Sa-i ceri scuze daca i-ai gresit”, a adaugat mama Elenei, in platou la “Mireasa pentru fiul meu”.