MPFM 15 SEPTEMBRIE 2014. Catalin: Cristiana, abia astept sa te vad!

Seara speciala intre fete si baieti, cele doua “case” trecand peste etapa de tatonare si recurgand la singura cale de comunicare directa posibila in acest moment: salutarile peste gard.

Baietii au fost cei care au decis sa preia initiativa si au lansat primele semnale “fluierate” in directia fetelor care, dupa cateva momente de surprindere, si-au recompensat colegii de show cu cateva melodii ale caror versuri trimiteau la adevarate povesti de iubire.

Dupa alte cateva schimburi de replici peste gard, a venit si una dintre primele remarci care trimit la un interes real al unuia dintre baieti pentru una dintre fete.

“Cristiana! Abia astept sa te vad! Sunt Catalin!” s-a auzit dinspre Casa baietilor intr-o veritabila declaratie de dragoste.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2014. Danut: Am avut o iubita care nici nu se uita la mine cand nu aveam bani!

Cuvintele lui Catalin au fost primite cu emotie de fata apelata:”Mama ce voce are…” a spus Cristiana impresionata.

Valentina, una dintre apropiatele Cristianei, a tinut sa remarce ca interesul lui Catalin este unul real de vreme ce i-a retinut corect numele prietenei sale: ” Macar a tinut minte Cristiana, nu Cristina, cum zice toata lumea.”