MPFM 16 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea despre relatia cu Cristi Mitrea: petrecem timp impreuna dar nu suntem impreuna!

Andreea Mantea traverseaza una dintre cele mai complexe perioade din activitatea sa profesionala. Prezenta in calitate de moderatoare a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” o pun pe Andreea in fata unor probleme sentimentale pe care instinctiv le compara cu propria viata amoroasa.

Andreea Mantea a intrat deja in a sasea luna de sarcina insa de cateva saptamani s-a despartit de iubitul sau, Cristi Mitrea, cu care formase un cuplu dupa finala unei alte emisiuni matrimoniale, “Burlacita”.

Inlocuitoarea Mirelei Boureanu Vaida, la pupitrul MPFM4, a facut o remarca interesanta, in timpul emisiunii desfasurate luni in direct prin care a empatizat cu incercarea lui Petru si a Anei de a forma un cuplu.

Prinsa in discutiile in contradictoriu pe care Petru le-a avut cu Ana despre faptul ca se plac, dar nu suficient cat sa fie si pe mai departe impreuna, Andreea nu a stat departe si si-a exprimat gandurile despre situatia incerta in care se afla cei doi concurenti.

“E si acesta un soi de relatie. Mai cunosc si eu pe cineva. Petrecem timp impreuna, dar nu suntem impreuna. Si sa stii ca nu am o parere foarte buna”, i-a spus Andreea lui Petru vizibil deranjata de faptul ca el ii da sperante desarte Anei.

“Omul ca sa-si recunoasca sentimentele duce o lupta foarte grea. De fapt, asta este foarte greu”, a continuat Andreea Mantea sa spuna in cadrul show-ului.

Desi vor avea un copil impreuna, Andreea Mantea si Cristi Mitrea sunt despartiti, iar situatia dintre cei doi trece prin momente tensionate.