MPFM 16 OCTOMBRIE. Cristiana in lacrimi dupa despartirea definitiva de Catalin

Inca un cuplu din Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” pare a se fi despartit definitiv. Este vorba de Catalin si Cristiana, cei despre care multi credeau ca este cuplul care se potriveste cel mai bine, din actuala stagiune.

Catalin si Cristiana nu au reusit sa gestioneze micile certuri si, dupa mai multe incercari de redresare a situatiei, au decis sa se desparta definitiv.

Marea nedumerire a fetei este insa comportamentul diametral opus al lui Catalin in cele doua case. Langa ea, Catalin i-a spus mereu ca are sentimente profunde pentru ea insa, odata ajuns in casa baietilor, Catalin a declarat ca nu va mai forma niciodata cuplu cu Cristiana.

Acuzand neintelegerile dintre ei, Cristiana nu isi mai doreste o relatie cu Catalin. El este ranit si ii spune in continuare ca o iubeste. Fosta iubita este foarte afectata si plange pentru ca se simte vinovata din cauza despartirii.

Catalin se retrage subtil din viata Cristianei, desi spune ca o iubeste doar pe ea. “Chiar daca merg acasa eu tot la ea ma uit si o sa pup televizorul. Ca sa fiu eu fericit, trebuie sa te vad pe tine fericita. Tu esti femeia pe care o doresc si sunt atat de lipicios pentru ca nu am mai avut o relatie de noua luni”, a declarat Catalin.

Cristiana a ajuns la capatul puterilor si nu isi mai stapaneste lacrimile, simtindu-se vinovata. “In fata imi spune vorbe frumoase, dar cand merge in casa baietilor ma jigneste. Trebuia sa continue sa fie dragut cu mine, desi eu sunt rece. Simteam si eu nevoia sa il pup, dar din cauza comportamentului pe care mi l-a aratat, atunci m-am indepartat”, a declarat Cristiana.