MPFM 17 DECEMBRIE 2014. Elena a parasit platoul emisiunii, in lacrimi

La debutul sezonului 4 MPFM, multi fani ai show-ului o vedeau pe Elena ca principala candidata la titlul de “mireasa sezonului”. Simpatica si plina de energie, Elena a format in jurul ei, inca din primele saptamani, o adevarata gasca numita “gasca divelor”.

Treptat, prietenele ei cele mai bune Valentina si Raluca au parasit competitia dupa ce au inceput relatii care s-au dovedit reusite. Langa Elena mai ramasese Cristiana care insa, in ultima vreme, a dat senzatia ca se indeparteaza din ce in ce mai mult de dobrogeanca.

Totul a culminat cu o scena facuta de fosta iubita a lui Lucian chiar in timpul emisiunii desfasurate in direct marti.

Elena a facut o criza de isterie in timpul editiei de marti a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Tanara s-a simtit atacata din toate partile, a izbucnit in plans si dupa ce a aruncat vorbe pline de durere, s-a ridicatd e pe canapea si a parasit platoul. Concurentii au ramas fara cuvinte cand au vazut manifestarea acesteia.

Racirea relatiei de prietenie dintre Elena si Cristina si-a pus amprenta grav asupra psihicului celei dintai. Pe un fond emotional slabit din cauza plecarii din casa a lui Lucian, Elena nu a mai putut face fata presiunii celor din jur si a cedat nervos.

Intr-o confruntare directa cu Cristiana pe tema racirii relatiei lor de prietenie, Elena a incercat sa-i explice acesteia de ce a ales ca in ultimele zile sa stea mai departe de ea. Elena i-a spus ca problemele aparute in familia Cristianei in urma discutiilor despre viata personala a facut-o sa se indeparteze de aceasta, ca sa nu-i creeze probleme.

Cristiana a marturisit ca si ea s-a simtit data la o parte de Elena, fapt ce a constituit picatura care a umplut paharul. Atunci, Elena a izbucnit intr-o criza de nervi, dupa care a parasit platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

“Dar, ce am eu? Am raie? De ce toti spun sa nu mai stati langa mine? Nu va ganditi ca oamenii vin si stau langa mine pentru felul in care sunt eu, pentru ca ma vad cum sunt? Am raie? De ce sa nu stea langa mine”, a strigat cu lacrimile siroind Elena in timp ce parasea emisiunea.