MPFM 17 IANUARIE 2015. Stefania MPFM2, o femeie implinita profesional

Stefania Catana este una dintre fostele concurente ale show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” care a cunoscut o transformare vizibila dupa ce a parasit competitia.

Stefania s-a numarat din concurentii sezonului al doilea, unul caracterizat de o importanta doza de neprevazut, schimbarile de situatie fiind la ordinea zilei.

Naturala si spontana, frumoasa bruneta a reusit sa stranga un important numar de fani in luni petrecute in Casa insa nu si-a atins scopul pentru care participase la emisiune: gasirea unui iubit alaturi de care sa-si intemeieze o relatie de durata.

Nici in prezent Stefania nu se poate lauda ca si-a gasit alesul insa se poate declara o femeie independenta si implinita profesional.

Valceanca de doar 24 de ani s-a reprofilat si a reusit sa isi deschida o mica afacere cu haine. Mai exact, Stefania este un designer extrem de cunoscut in orasul ei, Ramnicu Valcea, acolo unde croieste si vinde propriile haine, pe internet. Mai mult decat atat, fosta concurenta este si model, probeaza si pozeaza in hainele croite chiar de ea, pentru promovarea online. Astfel, Stefania a reusit sa isi construiasca o mica afacere care ii aduce atat independenta financiara, cat si fericire, pentru ca dintotdeauna a cochetat cu moda.

In ciuda frumusetii si naturaletii ei, Stefania nu si-a gasit jumatatea in casa “Mireasa pentru fiul meu”. O lunga perioada de timp, Florin, unul dintre fostii concurenti, i-a facut curte brunetei, ba, mai mult, acestia au parut ca fac pasi importanti pentru a forma un cuplu. Cu toate acestea, amandoi au parasit emisiunea la fel de singuri cum au intrat.

Sursa foto: spynews.ro