MPFM 17 OCTOMBRIE 2014. Simona: Nicolae nu este barbat adevarat!

Sezonul 4 MPFM i-a surprins pe fani prin rapiditatea cu care s-au format cuplurile, dupa nici o luna zile, majoritatea competitoriilor fiind deja imlicati intr-o relatie.

Primele rezultate incep sa se vada, in sensul ca mai multe cupluri s-au despartit din cauza serioaselor diferente de personalitate si mentalitate dintre baieti si fete.

Este si cazul cuplului Simona-Nicolae devenit istorie in aceasta saptamana chiar daca multi au spus despre ei ca se potrivesc foarte bine.

Cuvinte dure pentru Nicolae, din partea fostei iubite din emisiune! Tanarul a fost desfiinţat total de catre Simona, dupa ce concurenta i-a spus ca nu este suficient de barbat pentru ea.

Simona este una din concurentele care a dat dovada, de la inceputul competiţiei si pana acum, de maturitate dar si de foarte mult caracter. Din acest motiv, ea si-ar dori un barbat care sa fie capabil sa o domine, iar Nicolae nu pare sa fie alesul.

“Nicolae nu are personalitate, nu si-a aratat impunerea de barbat. Eu am nevoie de cineva care sa ma domine din toate punctele de vedere, iar el nu reuseste asta, nici pe departe!”, a spus Simona.

Intr-adevar, concurentul vizat nu s-a aratat foarte afectat de cuvintele Simonei si a afisat, in continuare, o atitudine calma.

Remarcile rautacioase au atins punctul culminant, din partea Simonei, in momentul in care a afirmat despre Nicolae ca este cu mult sub nivelul ei intelectual.