MPFM 18 DECEMBRIE 2014. Marian si Cristiana traverseaza cea mai grea perioada a lor de cand au format un cuplu

Marian si Cristiana sunt unul dintre cuplurile acestui sezon de “Mireasa pentru fiul meu” care se bucura de simpatia unui numar considerabil de fani.

Pe vremea cand erau doar amici, primeau zilnic incurajari si sfaturi pentru a fora un cuplu, parerea unanima fiind aceea ca se potrivesc foarte bine, in ciuda diferentei considerabile de varsta dintre ei.

In realitate insa se pare ca sunt momente care nu corespund teoriei. Intre cei doi apar din ce in ce mai multe certuri, multe din cauza diferentei de mentalitate dintre ei.

Marian o considera pe Cristiana o “copila” si nu se sfieste sa-i aminteasca periodic acest lucru care insa nu este deloc pe placul iubitei sale.

Cristiana si Marian au avut recent o discutie serioasa insa nu au ajuns initial la nicio concluzie. Marian s-a suparat ca iubita lui l-ar fi

Intrebat de ce mai sta cu ea. “Pentru ca sunt indragostit de tine si sper ca o sa te maturizezi si o sa mergem prin viata asta impreuna. Dar tu te enervezi imediat, cum spun ceva, iti sar nervii”, a spus Marian.

Cristiana a marturisit ca o deranjeaza ca Marian ii tot reproseaza ca e “o copila” si nu a mai vrut sa vorbeasca nimic, fapt care l-a suparat si mai mult pe concurent. “Acum stai bosumflata, e si mai rau”, a raspuns el.

Pana la urma, Cristiana a hotarat ca nu va mai fi asa suparata, ci va redeveni femeia plina de veselie care era la inceput, ca sa nu-l piarda pe Marian. Concurentul a spus ca iubita lui a facut deja primul pas spre schimbare, incepand de luni.