MPFM 18 NOIEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida foarte sexy cu trei luni inainte de a naste

Apropiatii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” numara zilele pana cand cunoscuta moderatoare Mirela Boureanu Vaida va lasa locul la pupitru unei alte persoane, cel putin pana in mometul in care va aduce pe lume o fetita.

Si mai adevarat este insa faptul ca in acest moemnt Mirela Boureanu este intr-o forma de zile mari. Desi mai sunt aproximativ trei luni pana cand va deveni mama, artista este intr-o conditie fizica foarte buna, acest lucru datorandu-se in principal stilului de viata activ si dietei adecvate acestei perioade sensibile.

De altfel, Mirela Boureanu Vaida nu ezita sa apara in emisiune in vestimentatii extrem de sexy: rochite scurte care lasa sa se vada ca are niste picioare foarte bine articulate.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va naste o fetita la sfarsitul lunii februarie. Micuta va avea doua prenume: Maria, cum o cheama pe soacra vedetetei TV, si Carla, apelativ ales de Mirela si de sotul ei. Dupa 5 ani de casatorie, cei doi isi vor implini visul de a deveni parinti la inceputul anului viitor.