MPFM 18 OCTOMBRIE 2014. Imagini inedite cu Gina inainte de a intra in Casa MPFM

Gina s-a consacrat in Casa show-ului “Mireasa pentru fiul meu” drept cea mai timida concurenta a sezonului cu numarul 3. Foarte tacuta si extrem de timida, Gina nu a reusit sa se impuna, de-a lungul celor 12 luni petrecute in competitie, ca o voce respectata de cei din jur insa nici nu s-a implicat in foarte multe discutii in contradictoriu.

Desi intrase in competitie cu gandul de a-si gasi jumatatea, Gina nu a reusit sa-si gaseasca fericirea. A manifestat interes, la un moment dat, pentru Viorel, pentru ca dupa ce a fost eliminata sa faca un cuplu de cateva zile cu Alin, un alt competitor MPFM3.

Marele ei castig din aceasta competitie a fost castigarea unui automobil de lux care nu a intrat inca in posesia ei din cauza faptului ca inca nu au fost platite impozitele si taxa de inmatriculare.

Aceasta a fost, pe scurt, Gina la “Mireasa pentru fiul meu” insa imaginile postate pe pagina ei de Facebook ii completeaza imaginea de dinaintea intrarii ei in Casa.

Gina are 24 de ani, locuieste in Timisoara si este gestionara. Gina este proaspata absolventa a programului de masterat in “Administrarea si Dezvoltarea intreprinderii de Turism si Servicii” din cadrul Facultatii de Economie din Timisoara. Se considera o persoana usor introvertita, amabila si sincera. Adora cititul, plimbarile prin parc si calatoriile.

Gina, nu a facut niciodata nimic pentru a castiga inima unui barbat si nu a fost niciodata indragostita. Nu a avut niciodata un iubit!
si-ar dori ca sotul ei sa fie sincer, fidel, iubitor, sa nu fie prea gelos, agresiv sau pesimist.