MPFM 18 SEPTEMBRIE 2014. Oana si Laur sunt impreuna la Bacau

In urma cu cateva zile printre iubitorii emisiunii “Mireasa pentu fiul meu” umbla zvonul conforma caruia Oana si Laur nu au reusit sa treaca peste numeroasele disensiuni aparute intre ei si s-au despartit.

Mai mult decat atat, se spunea ca Oana ar fi plecat deja in Italia la fostul ei iubit alaturi de care fusese aproape de a forma o familie acum cativa ani.

Desi mai multi sustinatori ai cuplului angrenat in sezonul trecut al show-ului matrimonial au catalogat drept fals zonul respectiv, majoritatea fanilor MPFM au dat crezare informatiei bazandu-se pe desele certuri ale cuplului Oana-Laur, inca de pe vremea cand erau in Casa.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 SEPTEMBRIE 2014. Elena: Fetele au luat la probat cate 2-3 rochite si eu am ramas fara!

Se pare ca totusi despartirea lor nu a fost decat o stire falsa, Oana si Laut fiind vazuti impreuna in Bacau, orasul natal al simpaticei domnisoare.

Chiar si conturile de pe Facebook ale celor in cauza au fost alimentate cu mai multe poze care demonstreaza ca tensiunile dintre ei apartin doar de domeniul trecutului, relatia indreptandu-se spre un viitor optimist.