MPFM 19 AUGUST 2014. Raymond i-a facut Constantinei o propunere buclucasa

Cel mai indragit cuplu din Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” pare a fi tecut peste marea cumpana de la sfarsitul saptamanii trecute.

Numeroasele acuze lansate dinspre Constantina inspre iubitul sau s-au dovetit a fi neadevarate motiv pentru care relatia celor doi pare a se fi reluat mai arzatoare ca niciodata.

Principala temere a Constantinei a fost legata de faptul ca familia iubitului ei nu este de acord cu ea si, implicit, cu relatia dintre ei.

Si Raymond i-a adresat logodnicei lui mai multe reprosuri, toate problemele, cumulate, ducand la o ruptura care parea la un moment dat definitiva.

Divergenetele au fost depasite si acum tin de domeniul trecutului insa au ramas de referinta cateva “texte” utilizate de Raymond pentru a o recuceri pe Constantina.

Intr-un moment de “regasire”, Raymond i-a facut iubitei lui o propunere care usor ar fi putut fi catalogata drept indecenta.

“Hai poate te bag in camera acolo si-ti arat intunericul!”, i-a spus Raymond Constantinei, în casa “Mireasa pentru fiul meu”.