MPFM 19 DECEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida catre Cristiana: Esti insarcinata?

Cristiana este una dintre mezinele acestei editii a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. La debutul competitiei a incercat o apropiere de Catalin insa totala nepotrivire de caracter a facut imposibila inceperea unei relatii intre ei.

Nu a fost sa fie Catalin insa Cristiana a format cuplu cu Marian, unul dintre baietii maturi care au trecut pragul Casei de la Stefanesti.

Cristiana a marturisit inca din primele zile ale sezonului ca participarea la aceasta emisiune reprezinta o mare provocare a vietii sale. Ea a recunoscut chiar ca inca nu si-a inceput viata sexuala, motivul principal fiind faptul ca nu cunoscuse inca marea dragoste.

Cristiana nu se simte prea bine astazi din pricina unor probleme personale si, desi in casa “Mireasa pentru fiul meu” este petrecere cu ocazia taierii porcului, concurenta a ales sa stea retrasa. In momentul in care a observat ca aceasta este trista, Mirela Boureanu Vaida a intrebat-o ce se intampla cu ea. Dupa ce Cristiana s-a scuzat frumos, prezentatoarea a intrebat-o in gluma daca este insarcinata.

“Esti insarcinata? Aaa, nu ai cum”, a glumit Mirela Boureanu Vaida.