MPFM 19 IANUARIE 2014. Danut a facut cea mai inedita declaratie de dragoste a sezonului

In sezonul al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se poate intampla orice si asta o demostreaza si ultima initiativa a lui Danut de a o recuceri pe Carmen.

Au avut o relatie de scurta durata venita dupe o perioada de doua luni de tatonare insa totul pare sa fi lasat urme foarte adanci in inima lui Danut.

Desi Carmen i-a dat de inteles, de mai multe ori, ca despartirea dintre ei este una definitiva si ca intre ei nu va mai putea fi decat cel mult o relatie de amicitie, Danut a recurs la o metoda inedita de a-i reintra in gratie fostei lui iubite.

Barbatul i-a scris un mesaj pe un sapun pe care i l-a dat Ionelei pentru a i-l inmana lui Carmen.

“Draga Carmen, iarta-ma, te iubesc! Ma mai iubesti sau astepti februarie?”, scria pe sapunul pe care Danut i s-a dat Ionelei pentru a i-l transmite lui Carmen.

“Mai lesne intra o camila prin urechile unui ac decat sa ma ierte Carmen”, a comentat Danut intrebat de Andreea Mantea ce sanse mai are la Carmen.

“Noi am discutat si stie prea bine care este situatia intre noi, dar nu vrea sa accepte. Nu inteleg de ce nu se opreste”, a adaugat Carmen.