MPFM 19 NOIEMBRIE 2014. Teodor este suparat pe tatal lui si pe prietenii cei mai buni

Teodor este unul dintre cei mai discreti competitori ai sezonulu 4 MPFM. Putine au fost momentele in care Teo a fost figura centrala in materialele propuse de staf pentru dezbatere in emisiunile desfasurate in direct.

De curand, Teodor a fost surprins insa intr-un dialog cu iubita lui Ionela in care si-a exprimat marele sau off, din momentul in care a pasit in Casa de la Stefanesti.

Teodor este foarte trist din cauza ca tatal lui nu l-a cautat deloc de cand este competitor la “Mireasa pentru fiul meu” desi locuieste foarte apropate de locatia in care se desfasoara emisiunea. Mai mult decat atat, nici prietenii sai pe care ii considera de foarte mare incredere nu au dat niciun semn de viata.

“Eu totusi mai sper ca intr-un final sa fie bine. Nu-l judec, il iubesc asa cum este, dar speram mai mult de el. Nici prietenii n-au venit sa ma vada, desi erau aproape si ar fi putut”, a declarat el, miercuri, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Iubita lui, Ionela, a incercat sa-l consoleze si i-a spus ca vor vedea cine tine la ei cu adevarat atunci cand vor iesi din concurs. “Cand o sa fim impreuna afara, o sa vedem exact cine va fi alaturi de noi”, i-a spus ea lui Teodor.