MPFM 19 SEPTEMBRIE 2014. Fan MPFM: Mirela Boureanu Vaida exagereaza si nu este impartiala!

Desi Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, tocmai recunoscuse ca in curand se va implini cea mai mare dorinta a vietii ei: nasterea unui copilas, fanii show-ului nu au apreciat deloc interventia ei referitoare la acuzele lui Alexandru.

Marea majoritatea a vocilor considera ca Mirela a exagerat atat in aproximarea perioadei in care a fost injurata de Alexandru (un minut fata de o ora cum specificare Mirela in timpul emisiunii desfasurate in direct) cat si a tintei nemultumirilor concurentului (principalul acuzat fusese staful emisiunii nu moderatoarea).

Fan MPFM: “Mie mi se pare ca prea dramatizeaza.”

Fan MPFM: “Probabil nu a mai profesat ca actrita si ii era dor..”.

Mai mult decat atat, foarte multi dintre cei care urmaresc zilnic aceasta emisiune chiar ii dau dreptate lui Alexandru considerand ca staful are un rol negativ in comortamnetul concurentilor, manipularile si numeroasele sicane facute catre acestia avand ca rezultat iesiri necontrolate precum cea discutata.

Fan MPFM: “Bai frate felicitari lui Alex. Nu a injurat-o destul pe Vaida si stafu. Meritau mai mult dar a exagerat Vaida ca de obicei. Emisiunea asta a devenit o emisiune de doi bani ca toate emisiunile antenistilor.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2014. Alexandru: Staful ar fi in stare sa ne faca ei cuplurile numai sa cadem rau

Sunt si voci care considera ca limbajul utilizat de concurent este mult prea vulgar, in contextul in care se stia filmat de camerele de luat vederi.

Chiar daca se spune si ca acest gest este inadmisibil dupa numai 10 petrecute in Casa este evident ca majoritatea comentariilor vin in sprijinul acestuia si a lipsei de profesionalism a stafului si a moderatoarei show-ului.

Fan MPFM: “Sa avem pardon, Merelusa le meriti din plin!! Ai reusit sa devii cel Mai antipatic concurent de la mpfm problema e ca nu mai pleaca. Ce a facut sezonul trecut Merela o descalifica ca om, de impartialitate nici nu se poate discuta!!”.