MPFM 2. George posteaza deja imagini in compania altor fete

S-a scurs deja o saptamana din momentul in care Lorena MPFM2 anuta intr-o postare pe internet ca zvonurile care o dadeau despartita de George erau adevarate.

A fost o veste extrem de surprinzatoare pentru numerosii fani ai show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, in conditiile in care Lorena si George s-au afisat mereu in fata telespectatorilor in ipostaza unui cuplu indragostit si foarte sudat.

De altfel, cei doi fosti concurenti MPFM s-au si casatorit in finala sezonului al doilea, ca semn al faptului ca relatia dintre ei este una foarte serioasa.

Casnicia lor este pusa insa la mare incercare in aceasta perioada si o despartire definitiva a lor pare destul de probabila.

Deja au postat imagini de la Revelion, fiecare petrecand noaptea dintre ani in orasele lor natale.

Mai multi fani MPFM speculeaza un interes pur financiar in relatia dintre Lorena si George insa, pana la proba contrarie, putem presupune doar ca a fost o poveste de dragoste care a debutat fulminant si care s-a sfarsit la fel de repede si surprinzator.

Revenit la statutul de baiat “fara obligatii”, George a postat in aceasta saptamana cateva fotografii dintre care una a atras atentia in mod special.

George apare alaturi de o tanara frumoasa si incantata sa pozeze alaturi de unul dintre marii castigatori ai sezonului 2 MPFM.