MPFM 2 IANUARIE 2015. Zvon bomba: Lorena si George MPFM2 s-au despartit!

Un zvon ingrijorator a stricat linistea inceputului de an in randurile apropiatilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Inca din ultimele zile ale anului 2014 a aparut stirea ca Lorena si George, castigatorii sezonului 2 al show-ului matrimonial, s-au despartit.

Putini au crezut insa aceasta stire in conditiile in care cei doi iesisera din Casa ca sot si sotie si nu ca un cuplu obisnuit si, in plus, de fiecare data cand au revenit in platoul emisiunii, in calitate de invitati, au declarat cu zambetul pe buze ca se inteleg foarte bine.

Zvonurile au inceput insa sa se confirme in momentul in care postarile de pe facebook au demostrat ca Lorena si George nu au facut revelionul impreuna ci fiecare in orasul in care s-a nascut.

Surprinsi la inceput, numerosii fani ai cuplului si-au exprimat dorinta ca despartirea lor temporara sa fi fost doar un rezultat al fenomenelor meteorologice inregistrate in tara noastra, in aceasta perioada.

Cei care i-au sustinut luni intregi in competitie spera ca zapada cazuta din abundenta in partea de sud a tarii sa-i fi surprins in orase diferite pe cei doi fost concurenti si sa nu fie cazul de o despartire cauzata de o cearta .

Carcotasii si-au facut loc si de aceasta data printre comentatori, acestia ajungand la concluzia Lorena si George s-au casatorit pentru banii primiti ca premiu de la emisiune si ca in acest moment nu mai au niciun motiv sa stea impreuna.

Fan MPFM: “cum sa nu faca revelionul impreuna?????pacat de ei ….revelionul e cel mai important eveniment din viata…si sa nu fi alaturi de jumatatea ta e grav…..o fi ramas inzapezit si nu s au mai intalnit.”

Fan MPFM: “Pacat! i-am sustinut si sper sa nu fie adevarat ca s-au despartit!! Ea e o pisicutza adorabila, merita sa fie fericita!!”

Fan MPFM: “Probabil au primit bani, i-au impartit si fiecare ….face ce vrea.”