MPFM 2 OCTOMBRIE 2014. Elena, campioana materialelor din acest sezon

Dupa aproape o luna de cand a debutat sezonul al patrulea al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, Elena se dovedeste a fi cea mai comentata dintre toti participantii la emisiune.

Desi la inceputul acestei saptamani se plangea ca se vorbeste despre ea in fiecare emisiune, pe baza materialelor, realitatea a demonstrat ca tanara se simte excelent atunci cand este in centrul atentiei.

Zvonurile care circula pe retelele de socializare dau ca sigur faptul ca Elena este titulara contului “Falsa Marianita” pe care fusese postat, cu cateva zile inainte de inceputul noii stagiuni, un mesaj care anunta ca a fost aleasa drept concurenta si ca va face tot posibilul pentru a crea cat mai mare anarhie in Casa.

Ca Elena nu era usa de biserica inainte de intrarea in competitie se poate deduce destul de usor si din imagini de genul celei descoperite de o fana a acestei emisiuni. Concurenta apare imbracata foarte sumar, probabil pregatita de un episod amoros alaturi de iubitul ei de la acea vreme, intr-o mana avand un tort si in cealalta o sampanie.