MPFM 20 IANUARIE 2015. Simona si Roxana acuzate de fani pentru lipsa de inspiratie vestimentara

Fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au considerat inca de la debutul acestui sezon ca actualii locatari ai Casei de la Stefanesti nu se ridica la nivelul pretentiilor acumulate timp de trei ani de emisiune.

Principalele acuze sunt legate de lipsa unor povesti veritabile de dragoste din cadrul numeroaselor cupluri formate inca din primele zile ale acestei editii insa nu sunt deloc de neglijat nici acuzele aduse fetelor referitoare la vestimentatia din timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Cel mai adesea se face comparatia cu sezonul precedent cand fetele concurentele se dovedeau a fi extrem de cochete si pretentioase in privinta afisate in fata camerelor video.

Ultimele doua fete acuzate de fani pentru evidenta lipsa de inspiratie vestimentara sunt Simona si Roxana, ambele adoptand acelasi model de rochie, intr-una dintre emisiunile recente.

Ramase bune prietene dupa destramarea “gastii vesele”, Simona si Roxana nu au reusit deloc sa se faca placute de apropiatii acestui show, rochiile alese constituind unul dintre principalele subiecte de critica ale zilei.

Cele doua fete nu au fost acuzate numai de modelul identic de rochie ales ci si de atitudinea deloc pozitiva cu care au abordat emisiunea respectiva.