MPFM 20 NOIEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida canta in spectacole desi este in a saptea luna de sarcina

Mirela Boureanu Vaida are o cunoscuta carte de vizita in breasla artistilor din Romania insa notorietatea si-a castigat-o din momentul in care a fost aleasa sa modereze show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu.

Mirela Boureanu nu a renuntat insa la cariera sa de actrita a Teatrului Constantin Tanase dar nici la spectacolele oferite alaturi de trupa Vaida Band.

Moderatoarea MPFM a facut azi o remarca total surprinzatoare pentru cei care o urmaresc. Ea a recunoscut ca nu a renunta la cantat chiar daca a intrat deja in a saptea luna de sarcina si ca va continua sa sustina spectacole pana in momentul in care conditiile ii vor permite.

Gazda emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, a avut parte de o vizita surpriza in editia de astazi de la pranz. Diana

Bisinicu a fost invitata in platoul reality show-ului matrimonial, iar la un moment dat, cele doua au vorbit despre perioada de dinainte si de dupa maternitate.

Diana a povestit ca in luna a saptea de sarcina canta pentru Gigi Becali, moment in care Mirela Boureanu Vaida a spus ca si ea nu va renunta la cantat si ca va merge pana cand sarcina ii va permite.

“Cat mai pot… asa merg. Sa cantam pe doua voci”, i-a spus Mirela Boureanu Vaida invitatei sale, Diana Bisinicu.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va naste o fetita la sfarsitul lunii februarie. Micuta va avea doua prenume: Maria, cum o cheama pe soacra vedetetei TV, si Carla, apelativ ales de Mirela si de sotul ei. Dupa 5 ani de casatorie, cei doi isi vor implini visul de a deveni parinti la inceputul anului viitor. Recent, Mirela Boureanu Vaida a povestit ca a pierdut doua sarcini. “A doua a fost inainte de o emisiune si prima chiar pe scena teatrului”, a spus ea la Antena 1. Din aceasta cauza, vedeta a tinut secreta, in primele luni, aceasta sarcina, pana cand medicul a asigurat-o ca este sanatoasa tun si ea si fatul, care se dezvolta armonios in pantecul ei.