MPFM 20 OCTOMBRIE 2014. Cristian a raspuns cu calm in fata celei mai grele situatii din competitie

Elly si Cristian formeaza cel mai simpatizat cuplu al acestui sezon de “Mireasa pentru fiul meu”. Toti ochii sunt atintiti asupra lor lucru care are atat urmari pozitive, cat si negative.

Pe internet s-a vorbit in mai multe randuri ca Elly nu este la prima sa experienta in fata camerelor video si a emisiunilor de divertisment.

Interogata de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, ea a recunoscut ca a fost prezenta si la alte emisiunii cum ar fi “Te pui cu blondele”, “Superbingo” si “O iubire de-o vara”.

La ultima dintre ele, desfasurata cu doar cateva saptamani inaintea preselectiilor de la “Mireasa pentru fiul meu”, formatul presupunea ca fetele prezente in emisiune sa iasa in fata publicului imbracate doar in costume de baie.

A fost si cazul lui Elly, surprinsa de fanii MPFM intr-o ipostaza in care era mai mult dezbracata decat imbracata.

Imaginile incendiare au fost trimise pe adresa redactiei impreuna cu avertismente pentru Cristian, referitoare la interesul pe care iubita sa il are in aceasta emisiune.

Cristian a incercat sa-si mascheze supararea, oferind un raspunsuri echilibrate la intrebarile doamnei Mirela,
“Astept sa vad ce se mai intampla. Le multumesc celor care s-au interesat si au incercat sa ma ajute. Deocamdata este o relatie frumoasa”,