MPFM 21 IANUARIE 2015. Danut si Carmen s-au pupat din nou…pe obraz

Echipa de prezentatori ai postului tv Antena Stars a facut o scurta vizita in Casa in care de mai bine de patru luni de zile locuiesc concurentii celui de-al patrulea sezon al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”.

Desi se dorea a fi doar o mica iesire din tipar a traiului obisnuit al competitorilor, urmarile au fost total neprevazute: echipa matinalilor de la Antena Stars i-au convins pe Danut si Carmen sa se pupe…chiar daca numai pe obraz.

Au fost intervievati pe rand Marian si Cristiana, Catalin si Madalina si, bieninteles Danut si Carmen, toti dand dovada de o nebanuita bunadispozitie.
intrebat ce a simtit in momentul in care a aparut in presa filmuletul in casa Alina Plugaru ii dansa in poala, Danut a spus ca l-a amuzat.

“Am aparut intr-un filmulet nu foarte indecent. Chiar m-a amuzat lucrul acesta. Ma gandeam ce bine aratam atunci”, a spus Danut.

Matinalii au reusit chiar sa-i faca pe Danut si pe Carmen sa se pupe din nou, pe obraz. Cu toate acestea, concurenta nu are de gand sa-i mai dea vreo sansa lui Danut.

Catalin, cel mai certaret concurent de la “Mireasa pentru fiul meu” a avut parte de o surpriza neasteptata. Raluca Dumitru s-a urcat direct in bratele lui Catalin. Dupa cateva priviri “de efect”, Madalina l-a facut pe iubitul ei sa spuna ca prefera blondele.