MPFM 22 OCTOMBRIE. Raluca: Flavius ma iubeste si ma face sa ma simt respectata!

Un cuplu care a iesit cu foarte putine probleme in fata camerelor video a fost cel dintre Flavius si Raluca.

Inca din primele zile ale sezonului, Flavius a declarat ca este indragostit nebuneste de Raluca si acest lucru a devenit destul de evident cu fiecare saptamana scursa.

Vegheat din umbra de mama sa Gheorghita, Flavius pare genul de baiat posesiv si gelos, colegii sai de competitie facand glume in mai multe randuri de aceste trasaturi ale personalitatii sale.

Raluca a recunoscut inca de la inceput ca nu este genul de fata romantica si ca pe ea pragmatismul o caracterizeaza cel mai bine.

A avut insa puterea sa marturiseasca in fata prietenelor sale Elena si Valentina ca sentimentele pe care Flavius le are pentru ea, au impresionat-o foarte mult.

Mai mult decat atat, trairile iubitului ei incep sa i se trasmita si ei, totul concretizandu-se in sentimente pe care ea nu le-a mai trait pana in prezent.

Recent, Raluca a facut o declaratie foarte sugestiva surprinsa de fanii emisiunii pe Antena Play: “nu conteaza aspectul fizic,sa ma iubeasca si sa ma respecte, iar asta imi ofera Flavius”.

O fraza care i-a impresionat placut pe multi insa care a avut parte si de cateva critici venite dinspre cei care il vad pe Flavius nedemn de o fata ca Raluca.