MPFM 22 SEPTEMBRIE 2014. Corina, primele imagini de cand s-a despartit de Traian

Cuplul Corina-Traian MPFM3 este de domeniul trecutului. Considerati de foarta multi fani drept cei mai frumosi competitori ai stagiunii precedente, Corina si Traian au trait 3 luni de vis dupa ce au parasit Casa.

Nu a fost insa sa fie mai mult decat o frumoasa dar scurta poveste de dragoste. Inainte de finala sezonului, intre cei doi deja exista un inceput de ruptura in relatie. Corina se intorsese in tara, urmata la cateva zile de Traian care a incercat prin toate mijloacele sa se impace cu iubita lui.

A mai existat o scurta incercare de reluare a relatiei materializata printr-o noua vizita a Corinei in Spania, tara in care traieste familia lui Traian.

Nu a mai durat insa mult si frumoasa blonda s-a reintors definitiv in tara. De aceasta data nu a mai surprins pe nimeni caci majoritatea celor care urmaresc cu atentie fenomenul MPFM o considera pe Corina o victima a caracterului indoielnic a Iulianei, mama lui Traian, si a fiului acesteia.

“O fata naiva”, au afirmat unii, “o fata indragostita”, au replicat altii, cert este ca gurile care dadeau imposibila o relatie de durata intre Corina si Traian au avut dreptate.

Cert este ca intr-un final s-a dovedit ca intre ei exista o incompatibilitate imposibil de depasit care a avut ca rezultat despartirea definitiva.

Sunt voci care o acuza insa si pe Corina. Vina care i se atribuie este aceea de a nu fi ascultat de mama ei care o sfatuise cu multe luni inainte sa nu se implice intr-o relatie cu Traian deoarece va fi ranita de acesta si de familia lui.