MPFM 23 DECEMBRIE 2014. Elena a suportat un nou atac din partea fanilor emisiunii

Elena ar putea ocupa oricand titlul neoficial de “cea mai atacata” concurenta MPFM de catre apropiatii show-ului matrimonial.

De curand, fosta iubita a lui Lucian, a trebuit sa faca fata unor acuze pe cat de surprinzatoare, pe atat de scandaloase care ar fi avut darul de a o pune intr-o luina total nefavorabila.

O fosta sustinatoare a Elenei a sustinut ca aceasta este o adevarata devoratoare de barbati si ca, in mai multe randuri, si-a inselat iubitii fara niciun fel de regret.

Este si cazul unui baiat cu care ar fi avut o relatie chiar in localitatea ei natala pe care Elena l-ar fi parasit pentru ca nu o satisfacea, din punct de vedere sexual.

“Esti vazuta altfel acolo in comuna. Totii prietenii lui spun ca nu te satisfacea sexual si de asta l-ai lasat”, a spus Bianca, o sustinatoare de la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Cum dracu sa faci asa ceva? Minte. Daca il lasam ca nu ma satisfacea eram eu proasta sa spun tuturor prietenilor mei sa le spun ca nu imi satisfacea poftele sexuale. Cat poate sa abereze fiinta aceea. Sunt si eu curioasa cine e barbatul asta. Am crezut ca e unul Marian din Chitila, dar am stat si m-am gandit si nu stiu despre cine este vorba”, a adaugat Elena.