MPFM 23 IANUARIE 2015. Andreea Mantea intampina unele probleme financiare

Andreea Mantea este una dintre vedetele show-biz-ului autohton cu cea mai tumultoasa viata personala dar si profesionala. In ultimul an de zile, Andreea si-a schimbat locul de munca, ajungand in curtea trustrului Intact, dupa un periplu la Kanal D.

In viata personala, Mantea si-a gasit iubirea in persoana lui Cristi Mitrea, alesul Andreei in finala show-ului “Burlacita” si, mai important decat atat, a ramas insarcinata urmand a da nastere unui bebelus la finalul primaverii.

Am fi crezut ca viata vedetei tv este una lipsita de griji insa unele informatii aparute in presa tabloida par a contrazice aparentele.

Bruneta apare pe lista rau-platnicilor la contributiile bugetului local din comuna ilfoveana Popesti-Leordeni, in care locuieste de cativa ani impreuna cu sora ei. Primaria a somat-o in mai multe randuri sa-si plateasca taxele insa cum acest lucru nu s-a intamplat, pe numele ei a fost instituit un titlu executor pe data de 7 noiembrie 2014.

Acest lucru inseamna ca Andreea are la dispozitie o perioada de gratie in care isi poate plati datoriile plus dobanzile, iar daca acest lucru nu se va intampla se poate trece la blocarea conturilor vedetei.

In urma cu cativa ani, Andreea a pierdut cateva zeci de mii de euro intr-o afacere care s-a dovedit proasta. Ea a vrut sa-si deschida o ferma in judetul Buzau, insa a esuat in aceasta incercare. Ulterior ea a vandut afacerea in pierdere.