MPFM 24 DECEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida: Voi naste prin cezariana!

Mai sunt doar doua luni pana in momentul in care moderatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, va deveni o mama de fata, extrem de fericita.

Chiar daca se poate spune ca Mirela este o femeie calculata, ea a marturisit ca inca nu a amenajat camera micutei Carla din cauza superstitiilor legate de mult asteptatul moment.

Este cunoscut faptul ca artista a avut parte deja de doua sarcini intrerupte din diverse motive, motiv pentru care chiar si s-a ferit sa faca cunoscut faptul ca va deveni mama pana in momentul in care trecuse de mult obisnuita perioada critica a unei sarcini.

“Vreau sa nasc la termen si eu ma gandesc ca o sa fie totul bine pana la capat. Termenul e dupa 20 februarie si va fi pesti. Nu vreau sa fac bagajul de gravida. E ca si cum as anticipa clipa aceea”, a declarat Mirela Boureanu Vaida la “Acces Direct”.

In ceea ce o priveste pe micuta Carla, prezentatoarea de la “Mireasa pentru fiul meu” a declarat ca cea mai mare temere a sa e legata de problemele pe care le-ar putea avea cu somnul. “Eu ascult numai bumti-bumti în masina si sper sa ca ea sa nu fie atat de activa, spre binele meu. Problemele legate de somn sunt cele mai grele pe care le-as putea avea. În celelalte chestiuni, alaptatul si asa mai departe nu îmi fac probleme. Vreau sa o alaptez pentru ca nu vreau sa o privez de absolut nimic ce i-ar putea face bine”, a adaugat
Mirela.

Cu toate ca e o femeie puternica, Mirelei Boureanu Vaida îi este frica de momentul nasterii. “Recunosc ca sunt destul de slaba de înger si ca mi-e frica de momentul nasterii. Voi naste prin cezariana pentru ca asa mi s-a recomandat. Am fugit de durerile nasterii naturale, însa nu voi putea sa le evit pe cele de dupa cezariana”, a completat prezentatoarea.

Simona Gherghe i-a spus Mirelei ca o asteapta în platou dupa sarabatori. Prezentatoare a glumit spunand ca: “Pai eu voiam sa nasc aici, în direct!”.