MPFM 24 NOIEMBRIE 2014. Elena a fost certata aspru de doamna Nagie

Cea mai controversata prezenta in sezonul 4 “Mireasa pentru fiul meu” este Elena. Criticata in numeroase randuri de fanii show-ului din cauza unor gesturi total nepotrivite, Elena a fost destul de inconstanta si in plan amoros.

A format destul de rapid un cuplu cu Lucian insa viata lor de cuplu nu a decurs chiar lin. Certurile repetate si neintelegerile au dus la despartiri urmate insa de impacari lacrimogene.

Elena a recurs din cand in cand si la gesturi menite sa-l impresoneze placut pe Lucian. A fost si cazul reprizei de gatit care, in cele din urma, s-a dovedit a fi un esec taxat aspru chiar de “soacra” sa, doamna Naggie.

Elena a avut pofta de ceva dulce, asa ca a chemat-o pe prietena ei Ionela si s-au apucat de treaba. Concurenta a preparat briose care nu au iesit deloc asa cum ar fi trebuit, in loc sa iasa umflate si pufoase, briosele au iesit turtite si fara nicio forma, lucru care a starnit o reactie negativa din partea mamei lui Lucian.

“Elena, sunt goale. Cum ai facut compozitia? Ouale sunt nebatute, nu a crescut nimic. Inchide aragazul ca nu mai ai ce sa le faci”, i-a spus doamna Nagie Elenei.

Elena nu s-a dezamagit de nereusita ei si a indreptat situatia, adaugand o crema in interiorul brioselor. “Am vrut sa facem ceva dulce, dar nu ne-a iesit. Ionela a batut oale, nu stiu de ce au iesit asa, dar am fost inventive si le-am umplut cu crema, asa ca le-am putut manca”, a declarat ea, luni, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.