MPFM 25 AUGUST. Vrea staful sa-i descalifice pe Oana si Laur chiar in finala?

O declaratie socanta avea sa domine sfarsitul saptamanii trecute in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”. Intr-un moment in care certurile cu Laur capatasera dimensiuni de nebanuit, Oana a marturisit ca a intretinut relatii sexuale  cu iubitul ei, chiar in casa baietilor.

S-a crezut ca este cea mai buna dovada care va declansa excluderea din competitie de catre staful emisiunii insa lucrurile nu au stat chiar asa.

Oana, incurajata de Laur, a retractat treptat toate declaratiile, catalogandu-le drept o strategie menita sa o salte din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor!!!

Finala saptamanala a trecut fara repercursiuni asupra celor doi lucru care a indignat o buna parte a fanilor emisiunii.

Tot ei au facut insa “scenariul” Marii Finale. Sunt numeroase persoane care cred ca lipsa macar a unui avertisment din partea stafului, adresat celor doi concurenti, este un semn clar a faptului ca Oanei si lui Laur li se pregateste ceva in ultimul act al competitiei.

Fan Oana: “Ceva imi spune ca in Marea Finala ni se va comunica o decizie in privinta Oanei a lui Laur Faptul ca Sambata Comisia de Decizie nu si-a expus parerea imi da de gandit,,nici nu a dat un avertisment si nu cred ca a trecut asa de usor peste declaratiile Oanei Mi-e frica pentru ca ma astept la o decizie…va fi greu…sper sa ma insel.”

Se merge pe ideea ca staful i-a pastrat in competitie pe Oana si Laur din dorinta de a profita de pe urma banilor incasati pe SMS-urile fanilor acestui cuplu.

Aceasta idee se completeaza cu un alt scenariu mai vechi, acela conform caruia staful ii favorizeaza pe Constantina si Raymond.

Fan Oana si Laur: “exact! V-am zisi ieri ca Rc au depus actele de casatorie, pana n-a zis si Oana pe aplay nimeni nu m-a crezut. Va zic si acum, Oana va fi descalificata dar vor sa mai adune banii de pe voturi. Pe pauzele publicitare ii vedem doar pe GM iar lui Andrei si Cristinei li se fac materile ca nu s-ar casatori, cand toti vedem ca vor si sunt gata. Voturile pentru Oana vor fi in van, cu siguranta.”

Cei care ii vor castigatori pe Oana si Laur spera insa ca in lipsa unor imagini care sa le compromita cuplul preferat, nu se va putea lua nicio decizie impotriva acestora.

Fan MPFM: “MIRELA A ZIS –NU SUNT DOVEZI CE E ASA DE GREU DE INTELES , NU AU NICI UN MARTOR CA AR FI VAZUT CEVA — NU AU CE SA LE FACA —-A FOST O STRATEGIE A OANEI.”