MPFM 25 DECEMBRIE 2014. Elly si Cristian, la fel de pasionali si de Craciun

Elly si Cristian sunt in acest moment cel mai simpatizat cuplu al sezonului 4 MPFM. Inca din prima saptamana de cand sunt impreuna, au ocupat locul 1 in topul voturilor telespectatorilor si, in acest moment, sunt principalii candidati la titlul de “mirii sezonului”.

Au avut de-a lungul ultimelor saptamani cateva cumpene dintre care una a fost legata de opozitia familiei lui Elly la continuarea relatiei cu Cristian.

Mama si verisoara concurentei considera ca interesul lui Cristian pentru Elly este strict unul de natura fizica fara sentimentel profunde necesare unei relatii de durata.

Cei doi tineri au continuat insa relatia fara a renunta la gesturile tandre care au devenit deja caracteristice intre ei.

Elly si Cristian sunt din ce in ce mai pasionali si, cu fiecare editie, devin mai apropiati. Atat de apropiati incat regula 25 care interzice relatiile sexuale intre parteneri pare o bariera pe care sunt dispusi sa o sara.

Elly si Cristian au oferit imaginea acestui sezon la “Mireasa pentru fiul meu”. Astazi, de Craciun, pe internet a aparut imagini in care cei doi se ating pasional, fara sa tina cont de nimic, Elly ignorand astfel recomandarile parintilor ei care i-au cerut de nenumarate ori sa nu depasesca limita bunului simt in fata camerelor de filmat.