MPFM 25 NOIEMBRIE 2014. Familia Ionelei dezaproba relatia cu Teo

Relatia dintre Ionela si Teodor a decurs foarte bine pana in urma cu cateva saptamani. Comunicarea deficitara dintre cei doi indragostiti a adus insa primele certuri majore in cuplu si odata cu ele, primele semne de intrebare referitoare la viitorul celor doi.

La ultima gala saptamanala am avut parte de un episod extrem de emotionant. Ionela s-a revazut cu una dintre surorile ei mai mari, dialogul dintre ele scotand la iveala nemultumirile familiei lor referitoare la directia in care se indreapta relatia Ionelei cu Teo.

Familia Ionelei nu este de acord cu povestea ei de iubire din show-ul matrimonial, acest lucru fiind evident si de reprosurile pe care sora mai mare a concurentei le-a adus la adresa comportamentului lui Teodor.

“Ne intereseaza ce-ti place la Ionela? Tocmai ca tie nu-ti place felul ei de a fi. Ea are gura mare si daca nu ar fi asa, nu ar mai fi ea. In primul rand sa-si ceara eliminarea pentru ca ea plange in fiecare zi. Asta inseamna ca ea nu e fericita aici. inainte va pupaceati non-stop, acum deloc. Teo nu e langa ea atunci cand plange. Nu-i putem impune ei sa se desparta de Teo. Noua ne place de tine, eu pe tine te vreau de cumnat, dar din ceea ce vedem nu e fericita”, a declarat sora cea mare a lui Teo.

Ionela nu s-a lasat si a incercat sa lamureasca situatia si a spus ca Teodor ii respecta dorintele si-i este alaturi mereu: “Ca mai avem mici discutii, ca mai plang eu, asta nu inseamna ca nu ne intelegem bine. Eu cand am discutiile mele cu fetele in casa, el nu se baga pentru ca asa ne-am inteles noi”.