MPFM 26 FEBRUARIE 2015. Andrada in lacrimi. A luat o decizie surprinzatoare

MPFM 26 FEBRUARIE. Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 februarie 2015, de la ora 12:00, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. Vor curge lacrimi deznadajduite sau fericirea va inflori pe chipurile lor? Vom asista la despartiri cu scantei?

MPFM 26 FEBRUARIE. Andrada a ajuns la capatul puterilor. Relatia ei cu Radu a ajuns la final. In lacrimi aceasta a spus: nu mai am ce discuta cu Radu, de astazi eu si Radu nu mai formam un cuplu. 

Danut este convins ca Petru a intrat in casa pentru Carmen. El sustine ca doua persoane i au confirmat acest fapt. 

MPFM 26 FEBRUARIE. Petru: Carmen este o fata extraordinara, iar Danut nu este de ea, de la televizor nu am placut o deloc pe Carmen, nu am intrat pentru ea, Danut nu este de Carmen, mi se pare fals. 

Reprezinta Petru un rival de temut pentru danut? 

MPFM 26 FEBRUARIE. Pe cine place Petru cu adevarat? Care sunt intentiile lui?

Carmen este dezamagita de modul in care se comporta Danut. Este ea nemultumita sau actiunile lui Danut sunt nepotrivite?

MPFM 26 FEBRUARIE. In alta ordine de idei, aparitia lui Gabi a starnit comentarii in randul concurentilor. Se tem ei de eventuala lui intrare in competitie?

Nicolae nu intelege dorinta iubitei sale de a pleca acasa iar Andrei il compatimeste pentru situatia in care se afla. Are Laurica sentimente pentru Nicolae sau duritatea competitiei a doborat-o?

Sursa foto: facebook.com