MPFM 26 NOIEMBRIE 2014. Nicolae a cedat in fata dorului de tatal sau

Viata in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” nu este un joc, asa cum pare unor telespectatori. Totul are un cost si, in cazul concurentilor, marele sacrificiu pare a fi distanta care ii separa de persoanele dragi.

Ultima “victima” este Nicolae cel care desi a intrat in competitie alaturi de mama sa doamna Maria duce lipsa celor de acasa. Nicolae nu a mai reusit sa-si stapaneasca emotiile si a inceput sa planga de dorul tatalui sau.

A fost un moment plin de sensibilitate care le-a pus la incercare si sentimentele celorlalti colegi de competitie. Toti baietii au mers la Nicolae pentru a-l incuraja, teama cea mai mare a lor fiind ca starea lui ii va molipsi pe toti concurentii.

“Nu mai stiu nimic de tata. Nu am stat niciodata departe de tata. Cu el faceam mancare, cu el mergeam la piata. Ne-am mai certat noi in cei 7 ani cat am fost in Italia. De un an si jumatate nu l-am mai vazut pe tata. si mama era suparata, pentru ca se astepta sa vina azi. Vrea sa stie de el, ce face cumnata mea care trebuie sa nasca”, a declarat Nicolae la Antena 1.

Prin caderea lui, Nicolae a reusit sa-i impresioneze si pe ceilalti concurenti care au venit sa-l incurajeze. Mai mult decat atat, baietii l-au rugat sa se reculeaga si sa-si adune fortele daca nu ii va face si pe ei sa cedeze.

“Stai linistit! Totul va fi bine! Nu mai sta asa ca ne faci si noua rau”, i-au spus baietii lui Nicolae.