MPFM 26 SEPTEMBRIE 2014. Oana si Laur, relaxare intr-o vacanta la Nissa

Relatia dintre Oana si Laur MPFM3 devine din ce in ce mai imprevizibila. De la iesirea acestora din competitie s-a afirmat de mai multe ori ba ca s-au despartit, ba ca sunt mai apropiati ca oricand, ba ca sunt impreuna doar de complezenta, ba ca sunt in vizita la Bacau pentru ca Laur sa primesca girul parintilor Oanei.

Ultimele doua fotografii postate de cei doi indragostiti au luat total prin surprindere pe marea majoritate a fanilor show-ului matrimonial.

Oana si Laur au plecat impreuna intr-o vacanta la Nissa, oferind dovada ca deja au ajuns pe taram francez.

In afara apropiatilor care considera ca aceasta vacanta vine la momentul oportun pentru o relaxare binemeritata dupa un an dificil, ceilalti comentatori au gasit in pozele publicate un nou pretext pentru a-i acuza pe cei doi fosti concurenti ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

In continuare, Oana si Laur sunt considerati niste prefacuti care au profitat tot timpul de pe urma fanilor dovada fiind si aceasta vacanta facuta cadou de unul dintre cei care i-au sustinut in competitie.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Mariana, mama pe care Ionut a asteptat-o mult timp

Imaginea celor doi este asociata cu a unor profitori care in acest moment stau impreuna doar de dragul de a beneficia de cat mai multe cadouri din partea fanilor.

Nici cei care ofera cadouri unor astfel de oameni nu sunt vazuti prea bine, aducandu-se acuze si celor care in locul unor actiuni umanitare ofera cadouri unor personaje false.