MPFM 27 FEBRUARIE 2015. Danut si Petru continua razboiul

MPFM 27 FEBRUARIE. Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2015, de la ora 12:00, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat al primei parti. Ce se intampla intre indragostiti? Sunt neintelegeri de moment, despartiri temporare sau rupturi definitive? Vor invinge sentimentele sau reprosurile pe care partenerii si le-au adus au fost prea dure?

MPFM 27 FEBRUARIE. Petru, in lacrimi si coplesit de durerea despartirii de Ana! Andrada a incercat sa il incurajeze pe concurent: “Petru nu va fi singur in aceasta competitie!” Ce intentii are Andrada in privinta lui Petru?

Petru: “Desi bunica ei a plans si a sfatuit-o sa renunte la Gabi, Ana tot vrea sa-l cunoasca! Niciodata nu imi voi cere iertare in fata lui Danut. Se simte deranjat de prezenta mea! Vrea sa para ceea ce nu este! Este fals!”

MPFM 27 FEBRUARIE. Danut l-a criticat pe Petru pentru comportamentul lui fata de ceilalti. Care sunt motivele disputei dintre cei doi?

Petru este de parere ca supararea lui Danut vine dupa ce a aflat ca i-a luat locul in clasament, si anume locul al III-lea.

MPFM 27 FEBRUARIE. Laurica a sfatuit-o pe Andrada sa reflecteze daca Radu este sau nu potrivit pentru ea. Mai are Radu cum sa recastige increderea Andradei?

Radu a spus ca in cazul in care Andrada nu se va impaca cu el, va dori sa paraseasca aceasta competitie.

Sursa foto: facebook.com