MPFM 27 NOIEMBRIE 2014. Carmen i-a dat un ultimatum lui Danut care expira in cateva zile

Danut si Carmen ar fi putut forma unul dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului 4 MPFM insa mai multi factori au facut ca ei sa fie in continuare doar simpli amici.

Cand a vrut Carmen sa initieze concretizarea relatiei, Danut s-a ferit sa faca pasul decisiv insa, dupa o perioada, cand a venit momentul ca Danut sa vrea mai mult de la relatia cu Carmen, concurenta a dat un pas inapoi, justificand lipsa de maturitatea a acestuia.

De curand a inceput un adevarat joc al tachinarilor intre ei care celorlalti concurenti au inceput sa li se para amuzante. Mai mult decat atat, Danut si Carmen nu au ezitat sa-si “serveasca” unul altuia cate un ultimatum, dupa expirarea carora va fi evident ca intre ei nu va putea fi nimic serios.

Daca tanarul a spus ca asteapta pana la sfarsitul anului sa vada ce simte pentru bruneta, aceasta i-a spus ca va astepta pana la sfarsitul lunii.

Danut si Carmen se tachineaza, facand deliciul telespectatorilor care asteapta cu sufletul la gura ca cei doi sa-si declare dragostea. Danut nu o slabeste pe Carmen si pune paie pe foc ori de cate ori se simte amenintat de un potential rival.

Intr-o conversatie tete-a-tete, Danut i-a marturisit lui Carmen ca va astepta pana la sfarsitul anului si ca daca nu se va intampla ceva care sa-l starneasca, atunci inseamna ca nu sunt destinati unul altuia.

“Daca nu se intampla ceva pana la sfarsitul anului, inseamna ca nu e nimic intre noi. Ceva, ceva e. O sa vina timpul cand o sa pun in practica ceea ce simt. Ideea e ca trebuie sa asteptam si sa fim siguri de alegerea facuta. Nu e o decizie pe care o luam pentru o perioada de timp, ci este o decizie pentru toata viata”, i-a spus Danut.

Carmen a fost vehementa si a scurtat dramatic ultimatumul si a spus ca-l va astepta numai pana la sfarsitul acestei luni: “Daca pana la sfarsitul lunii nu se intampla nimic, atunci nu e nimic intre noi. Niciodata nu o sa ma multumesc cu putin. Vreau totul sau nimic. Ce fac eu cu sperantele? Uneori te minti singur. Daca ai fi vazut ca vine cineva special la mine, te-ar fi atatat. Gandesti prea mult inainte”.