MPFM 28 DECEMBRIE 2014. Laur MPFM3: Nu ma voi mai impaca niciodata cu Oana!

Cuplul Laur-Oana MPFM3 poate ocupa oricand primul loc in topul celor mai spectaculoase relatii desfasurate in Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Desi cei doi nu mai sunt impreuna de o perioada indelungata de timp, nu putini sunt fanii show-ului care i-ar dori impreuna considerand ca, in ciuda neintelegerilor avute de-a lungul timpului, se potrivesc de minune.

Laur si Oana au anuntat in mai multe randuri ca o impacare intre ei este de domeniul imposibilului motiv pentru care fostul concurent s-a simtit nevoit sa faca public un nou anunt prin care sa nege orice posibilitate de impacare cu Oana.

Fostul concurent a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care ii anunta pe admiratorii cuplului Oana-Laur ca ruptura dintre el si Oana este permanenta. Atat de suparat este Laur incat nici nu a vrut sa-i pronunte numele, numind-o “fata din competitia Mpfm”.

“Tuturor celor care au empatizat cu mine si m-au sustinut macar o clipa, va transmit oficial ca relatia mea cu fata din competitia Mpfm s-a terminat de ceva timp. Nu exista nicio cale de intoarcere, trebuie doar sa intelegeti ca eu unul am lasat trecutul in urma. Am un viitor in care cred, sper la o viata frumoasa si o dragoste implinita! Va rog mult sa numai insistati cu tot felul de mesaje in ceea ce priveste impacarea la care voi sperati, atat mie cat si apropiatilor mei. Decizia imi apartine in totalitate ! Daca intelegeti nu pot decat sa va multumesc si sa va asigur de tot respectul meu”, a scris Laur, in urma cu putina vreme, pe contul personal de socializare.