MPFM 28 IANUARIE 2015. Andreea Mantea, rasfatata marii familii MIREASA PENTRU FIUL MEU

Andreea Mantea, noua moderatoare a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” este cunoscuta ca una dintre cele mai rasfatate vedete mondene autohtone.

Statutul ei de femeie insarcinata a facut din Andreea o mare gurmanda, prietenii ei virtuali fiind informati pe Facebook despre poftele sale culinare zilnice pe care cei dragi incearca sa i le indeplineasca in cel mai scurt timp.

Una din ultimele sale astfel de dorinte n-a fost legata de un aliment familiar marelui public, frumoasa bruneta poftind la o portie de “fish cakes”.

Zis si facut caci inca de la primele ore ale diminetii, bruneta s-a delectat cu o portie de “fish cakes”, preparate extrem de populare in Marea Britanie si care sunt asemanatoare cu niste chiftele, a caror compozitie consista din carne de peste si cartof.

Bruneta a fost rasfatata de matusa ei, care a avut grija sa-i trimita o portie de fish cakes, cu care sa se delecteze in pauzele emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, pe care o prezinta, la Antena 1.

“Fish cakes pentru pauza de pranz! Te pup si te imbratisez! Matusica”, a fost mesajul care a insotit gustarea brunetei.

Andreea Mantea poate fi urmarita in fiecare zi, la Antena 1, acolo unde prezinta, temporar, emsiunea “Mireasa pentru fiul meu”. In primavara acestui an, bruneta va da nastere unui baietel, pe care il are cu jucatorul de MMA Cristi Mitrea, cel care i-a furat inima in show-ul “Burlacita”.