MPFM 29 AUGUST 2014. Fan MPFM: Grigore nu este la o emisiune de intrajutorare

Unul dintre concurentii “linistiti” ai acest sezon de “Mireasa pentru fiul meu” a fost Grigore. Alaturi de Mariana formeaza cel mai vechi cuplu din Casa, relatia lor durand de mai bine de 11 luni.

Grigore a incercat, pe cat posibil sa nu fie actor principal in materialele negative prezentatate de Mirela Boureanu Vaida si acest lucru i-a iesit pana acum spre final cand, ramanand in Casa doar patru cupluri, era inevitabil sa fie luat si el in colimator atat de alti concurenti cat si de fanii acestei emisiuni.

De altfel, Grigore a fost atacat de telespectatori exact acolo se pare ca il doare mai mult: fratele lui, Ionut.

Nici mai mult, nici mai putin, grija lui Grigore pentru Ionut este vazuta doar ca o tema folosita fara scrupule de concurentul de la “Mireasa pentru fiul meu” doar pentru a “culege” mai multe voturi din partea fanilor acestei emisiuni.

Se face comparatia cu participarea lui Grigore la o alta emisiune tv, “Dansez pentru tine”, unde, dupa ce s-a vazut ajutat de producatorii acelui show, a gasit de cuviinta sa arunce cu noroi in cei care tocmai ii facusera un bine.

Grigore spune ca este singurul care are grija de fratele lui mai mic, Ionut, insa telespectatorii au speculat faptul ca timp de patru luni cat a durat emisiunea “Dansez pentru tine” si un an de zile cat timp a durat emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, Grigore nu i-a fost deloc aproape fratelui sau.

Iubitul Marianei este atacat si pentru tupeul lui de a sensibiliza publicul cu ajutorul povestii lui triste desi “Mireasa pentru fiul meu” este catalogat drept un show matrimonial si niciecum unul de intrajutorare.