MPFM 29 SEPTEMBRIE 2014. Poze de colectie cu Traian si Corina

Traian a format alaturi de Corina unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului precedent “Mireasa pentru fiul meu”. Timp de cateva luni s-a crezut ca ei vor fi marii castigatori ai stagiunii insa cei doi au parasit competitia inca din primavara, cu mult inainte de finala show-ului.

Iesiti din Casa, cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de cateva luni, in Spania, locul de resedinta al familiei lui Traian.

Totul parea perfect si nimeni nu banuia ca sfarsitul de an nu avea sa-i gaseasca impreuna. Au postat pe Facebook umeroase fotografii in care isi demosnstrau dragostea reciproca.

Scapati de obligativitatea de a respecta celebra regula 25 de la MPFM, Traian si Corina s-au infatisat in fata fanilor si in ipostaze extrem de apropiate care nu faceau decat sa dea frau liber imaginatiei.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Gabi total schimbat fata de prezenta din emisiune

In aceste zile, pe internet circula o imagine in care Traian o trage cu pe Corina cu patima la pieptul lui. Fostul concurent o dezbraca din priviri pe iubita sa, in timp ce aceasta ii zambeste cald.

Din pacate pentru ei, in relatia lor au aparut treptat mai multe neintelegeri, unele dintre ele ducand chiar la ruptura definitiva a cuplului, in acest moment Traian traiand alaturi de familia lui in Spania in timp ce Corina s-a intors in tara, la Bacau.