MPFM 3. Andrei a avut parte de o mare surpriza din partea Cristinei

Ziua de Sfantul Andrei a fost sarbatorita cum se cuvine in proaspata familie Rotaru. Cristina a tinut sa-i faca sotului ei o surpriza extrem de placuta primita de acesta cu mare bucurie.

Sentimentele celor doi au fost evidente inca din momentul in care Andrei si Cristina devenisera un cuplu in Casa de la Stefanesti.

La finalul sezonului nu au ezitat sa faca marele pas spre casatorie insa nu au regretat in niciun moment acest lucru, asa cum au marturisit in ultima gala saptamanala in care au fost invitati de staf in platoul emisiunii.

Cristina a tinut, printre altele, sa-i transmita gandurile ei intr-un mod inedit, pe Facebook. Fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” i-a pregatit sotului ei un mesaj special, scris pe o fotografie in care apare ea.

“Te ador, sper sa iti placa. Te iubesc, Deyu meu! La multi ani! Esti viata mea. Iti doresc tot binele din lume! A ta pentru totdeauna, Criss”, a scris Cristina pe contul personal de socializare, alaturi de imaginea cu mesajul facut speciat pentru Andrei.

Spre bucuria fostului concurent, acesta nu este singurul cadoul pe care l-a primit. Andrei a fost rasfatat cu flori si tort.