MPFM 3. Andrei si Cristina, un cuplu intotdeauna fermecator

Andrei si Cristina, cei mai indragiti competitori ai sezonului al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, au revenit in fata fanilor cu fotografii din propriul camin conjugal.

Eleganti si la fel de fermecatori, cei doi soti au tinut sa le trasmita urari de bine tuturor celor care i-au sustinut cu atat devotament de-a lungul celor 12 luni de competitie.

Vedeta imaginii este, fara indoiala, Cristina. Fosta concurenta MPFM a renunta lookul blond, optand pentru o culoare mult mai inchisa a parului.

Desi au fost si cateva glasuri care au apreciau mai mult fosta infatisare a Cristinei, majoritatea prietenilor virtuali au considerat ca shimbarea este de bun augur si ca sotia lui Andrei ramane aceeasi fata extrem de frumoasa.

Inevitabil, cei care i-au urmarit cu atentie in competitie au avut momente de nostalgie, amintindu-si ca Andrei si Cristina au fost unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din istoria show-ului.

Chiar daca unii au recunoscut ca nu ar fi bagat mana in foc pentru reusita relatiei celor doi, in principal din cauza geloziei demostrate in mai multe randuri de Andrei, au tinut sa specifice si faptul ca acesta a fost singurul concurent care a spus intotdeauna lucrurilor pe nume.