MPFM 3. Doamna Maria: Oana a rupt relatia cu Laur cand a vazut ca nu se potrivesc

Doamna Maria, bunica lui Laurentiu, a fost una dintre cele mai controversate aparitii ale sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu”.

Invitata de producatorii show-ului sa faca declaratii privind desfasurarea actualei stagiuni, “bunica” nu s-a putut abtine sa nu faca si cateva destainuiri privind soarta a doua cupluri din editia la care a participat si ea.

Doamna Maria i-a informat pe fanii MPFM ca dupa despartirea de Traian, Corina si-a refacut viata alaturi de un baiat din Bucuresti, confirmand practic previziunile “bunicii” inca din timpul desfasurarii competitiei.

Maria a adus lamuriri si in privinta rupturii dintre Oana si Laur. Ea a afirmat ca Oana a fost cea care a decis ruptura definitiva a cuplului, in momentul in care a inteles ca relatia cu Luar nu are niciun viitor.

“S-a adeverit ce am spus eu de Corina si Traian, nu mai sunt impreuna. Corina este acum in Bucuresti, nu mai este in Spania. Are un nou iubit. Nici Oana si Laur nu mai sunt impreuna. Dupa ce s-au intors din vacanta, Oana a decis sa puna punct. A vazut ca nu se potrivesc, ca nu este de mers inainte. Ea a decis, ca si pana acum”, a declarat “bunica” Maria, astazi, la “Mireasa pentru fiul meu”.