MPFM 3. GINA este acuzata ca incalca regulile competitiei

Figura cea mai stearsa a acestui sezon este Gina. Niciodata dornica de a comenta subiectele dezbatute in direct sau, mai mult decat atat, sa fie subiectul principal al acestora, Gina mai are o luna de zile pentru a-si atinge marele scop: participarea la Marea Finala.

Pana in acest moment, din punct de vedere financiar, Gina este cel mai castigat concurent: masina de lux adjudecata in urma unui concurs epuizant a indulcit mult faptul ca nu si-a gasit pereche in aceasta competitie.

Unii dintre fani o acuza ca “fentarea” materialelor este doar o forma de perversitate insa multi ii iau apararea spunad ca este o fata foarte timida care procedeaza in consecinta.

Putinii fani pe care ii are o incurajeaza pe Facebook, mai mult decat atat, exprimandu-si regretul ca Gina nu si-a gasit un baiat pe gustul ei.

Concluzia este trasa de o fata a emisiunii care vede in comportamentul Ginei o sfidare la adresa emisunii atata timp cat lipsa de comunicare contravine regulilor impuse tuturor celorlalti concurenti, printr-un contract cu reguli clare: “da ei nu-i mai spune ca a semnat un contract si ca trebuie sa vb cum face cu ceilalti concurenti!o menajeaza mirela ca zice ca-i sensibila,plange repede!”.