MPFM 3. MIRELA BOUREANU VAIDA acuzata de neprofesionalism de fanii lui Raymond

Episod controversat in cadrul editiei de joi a emisiunii Mireasa pentru fiul eu. Deranjata de cateva aprecieri exagerate ale lui Raymond, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida l-a dat afara din emisiune considerand atitudinea concurentului ca fiind una cu mult peste limitele admise intr-un show tv.

In mod firesc, fanii emisiunii au reactionat pe internet, unii dand dreptate Mirelei insa au existat numeroase voci care au considerat total nepotrivita atitudinea prezentatoarei.

Mai multe voci s-au aratat “dezamagite” si “indignate” de neprofesionalismul Mirelei Boureanu, principala acuza fiind atitudinea partinitoare a acesteia si limbajul neonorant.

Desi este unanim recunoscut ca Raymond a fost cel care a provocat un episod nedorit, Mirela eset acuzata ca nu s-a ridicat in niciun moment deasupra nivelului concurentului.

“Nu a avut deloc dreptate, este peste puterea de intelegere a unui om normal! Nu a avut niciu motiv concret sa-l dea afară!!!!! Nu a jignit pe nimeni, nu a ridicat tonul, nu a facut nimic rau!!!! Pur si simplu a dat raspunsuri unei avalanse de intrebari idioate si nefiresti, puse de cea mai p….. moderatoare de televiziune din toate timpurile!” a fost una dintre cele mai acide reactii venite dinspre fanii emisiunii.