MPFM 3. Oana demonstreaza ca poate fi o dansatoare desavarsita

Intr-o zi in care polul de interes al show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu a fost detinut de episodul destramarii cuplului Cristian-Elly, o fosta concurenta a sezonului precedent a reusit sa aduna mii de like-uri cu o postare pe internet.

Este vorba despre Oana MPFM3, cea mai spectaculoasa prezenta a stagiunii trecute, educatoarea din Bacau reusind ca pentru o buna parte a editiei sa aduna cel mai mare numar de sustinatori.

Greselile facute in relatia cu Laur au facut insa sa se indeparteze de titlul de “mireasa sezonului”. Cuplul ei cu Laur nu a rezistat foarte mult in afara competitiei si Oana a decis sa redevina aceiasi fata dinamica placuta tuturor.

Mai nou, Oana a decis sa ia lectii de dans la un club profesionist, progresele facute de fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” fiind unele extrem de vizibile.

Ultimul clip postat de Oana pe Facebook surprinde un dans reusit alaturi de partenerul ei de antrenament, comentariile ulterioare fiind unele extrem de sugestive: “superba ca de obicei”, “frumoasa si eleganta ca intotdeauna”.

Carcotasii nu s-au putut insa abtine sa nu remarce imbratisarea de la final pe care nu au stiut daca sa o incadreze in cadrul coregrafiei artistice sau a fost un gest desprins din tipare.