MPFM 3. Oana, poza romantica alaturi de fostul ei iubit

Oana MPFM3 este una dintre cele mai spectaculoase competitoare din istoria cunoscutului show matrimonial. A avut mari sanse sa castige stagiunea in care a concurat pana in momentul in care a recunoscut singura ca a intretinut relatii intime in interiorul Casei cu iubitul ei din acel moment.

Intrase in competitie cu mari sperante ca isi va gasi alesul alaturi de care isi va petrece intreaga viata. Nu a fost sa fie asa desi de-a lungul celor 12 luni a fost implicata in doua relatii: cu Viorel si cu Laur.

Interesant este ca pe tot timpul sezonului s-au facut numeroase remarci referitoare la cea mai serioasa relatie pe care Oana ar fi avut-o afara, relatie care a fost aproape de a se concretiza cu marele pas spre casatorie.

Chiar daca acest lucru nu a devenit realitate, toti fanii MPFM au ramas cu o curiozitate in ceea ce priveste infatisarea celui care ar fi fost marea iubire a bacauancei.

Pe internet circula o imagine extrem de spectaculoasa in care Oana, cu un look total diferit fata de cel care a consacrat-o in emisiune, se saruta cu pasiune cu cel caruia ii daruise inima.

Oana se remarca prin suvitele ei blonde, foarte moderne la acea vreme, si prin…sentimentele pe care i le purta baiatului.