MPFM 3. Oana redevine copila vesela de la debutul editiei trecute

Toti fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au urmarit cu sufletul la gura desfasurarea ostilitatilor in ultimele doua luni ale sezonului 3, considerat de foarte multi drept cel mai spectaculos din istorie.

I-au sustinut pe Raymond si Constantina, castigatorii stagiunii, i-au incurajat pe Andrei si Cristina pentru lipsa lor de falsitate si i-au apreciat pe Grigore si Mariana pentru bunul simt demonstrat de-a lungul competitiei.

De un numar impresionant de fani a avut parte insa si Oana, educatoarea din Bacau care i-a atras pe telespectatori de partea sa inca de la inceput prin entuziasm si spontaneitate.

Mult timp a facut parte din gasca concurentilor care nu au format un cuplu insa finalul competitiei a gasit-o cu doua relatii in Casa la activ.

Mai intai a format un cuplu cu Viorel insa relatia lor nu a avut niciun viitor. A crezut apoi ca Laur este jumatatea ei perfecta si devenisera, la un moment dat unii dintre favoriti la castigarea finalei.

Le-a dat insa cu piciorul cand a recunoscut ca ea si Laur au incalcat regula 25 chiar in interiorul Casei la capatul unei perioade sumbre in care Oana devenise din ce in ce mai tacuta si pesimista in urma presiunilor la care o supunea iubitul ei.

Era imaginea de nerecunoscut a celei mai vesele competitoare a sezonului 3 devenita peste noapte o umbra a fetei indragite de numerosi fani.

Dupa finalul MPFM3 Oana s-a despartit de Laur insa…si-a recapatat veselia. Imaginile care au surprins-o pe fosta concurenta a show-ului facand cumparaturi pentru apropiatele sarbatori de iarna sunt foarte elocvente pentru actuala stare de spirit prin care trece Oana.

Fotografiile au aparut pe internet la distanta de numai cateva zile fata de imaginile care o prezinta pe bacauanca dupa vizita pe care i-a facut-o Mos Nicolae semn ca lucrurile reintra in normal in viata sa.