MPFM 3. Raymond si Constantina traiesc o adevarata luna de miere

Nu putini erau cei care credeau ca relatia dintre Raymond si Constantina nu va rezista foarte mult timp in afara Casei MPFM. Desele certuri si o oarecare nepotrivire de caracter pareau a fi samburii unei despartiri rapide.

Se pare insa ca lucrurile nu stau deloc asa. Raymond si Constantina se iubesc mai patimas ca oricand si acest lucru este cat se poate de vizibil din numeroasele fotografii pe care cei doi le-au postat pe conturile de socializare.

Dupa cateva zile petrecute in Cristian, localitatea natala a alui Raymond, si o scurta vizita la Macesu, locul in care traiesc parintii Constantinei, cei doi amorezi au inceput un adevarat tur al localitatilor in care ii asteapta numerosii lor fani.

Fostii concurenti MPFM 3 imbina utilul cu placutul. In timpul liber, cuplul se bucura si de mici “atentii” venite din partea celor care ii iubesc si i-au sprijinit de-a lungul intregii competitii.

Este si cazul doamnei Maria, din Pitesti, cea care le-a daruit un mini-sejur la hotelul pe care il detine in proprietate.

Locatie superba in care Raymond si Constantina s-au relaxat dupa luni bune in care tensiunea isi pusese semnificativ amprenta asupra lor.

Comentariile fanilor sunt extrem de sugestive pentru sentimentele pe care acestia le au fata de favoritii lor.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Andrei si Cristina, poze incendiare din Grecia

Fan MPFM: “Doi tineri frumosi, deosebiti,le doresc sanatate si fericire si sa fie toleranti unul cu celalalt, sa aiba incredere unul in celalalt caci numai asa pot avea o viata frumoasa”.

Fan MPFM: “Zambetul si dragostea lor spune tot eu am crezut in ei doi si voi crede toata viata mea si le doresc sa aibe incredere unul in celalalt si totul va fi minunat in viata lor va iubim mult ray si tina forever”.

Fan MPFM: “O pereche minunata. Se iubesc cu adevarat. Chipul lor spune tot.”